ThunderbirdLogoSite.gif

Tips

Tip - 1

Vermijd krassen! Ga de auto zelf wassen!

Gebruik de twee emmer methode en de auto krasstraat is verboden!Stoer

Tip - 2

Vogelpoep is troep.

Verwijder het zodra u het ziet, anders gaat uw laklaag teniet.

Inloggen

Gyeon - Q² Mohs

De top in quartz-coating
Q2 MOHS is de hardste beschermende coating die tot nu toe gemaakt is. Een gemiddelde autolak is 3-4 Mohs hard. Q2 MOHS voegt daar 3H aan toe, waardoor de combinatie extreem bestand is tegen krassen, ontsieringen en vervaging. Door de hardheid van de coating wordt de kwaliteit van de lak langer beschermd. Zo beschermt u bijvoorbeeld het kostbare resultaat van een lakherstelbehandeling.

Lees meer: Gyeon - Q² Mohs

Collinite - Marque d Elegance Carnauba Paste Wax No. 915

Marque d'Elegance #915 is geformuleerd volgens de filosofie van Collinite: topkwaliteit moet centraal staan bij de ontwikkeling van een product. De Marque d'Elegance heeft de beste duurzaamheid ooit! Deze wax is gemaakt voor de enthousiasteling die de hoogste eisen stelt aan een wax in de meest veeleisende omstandigheden - regen of zonneschijn, op het circuit of op straat. De Collinite Marque d'Elegance geeft je auto een langdurige, diepe glans. Dit is te danken aan de zeer hoge concentratie pure Carnauba wax! De wax is absoluut niet schurend en is veilig voor elke lak. Een betere wax heeft Collinite niet!

  • Bevat 24% meer carnauba wax dan Collinite Super Doublecoat Auto Wax No. 476s
  • Superieure langdurige bescherming, maanden lang!
  • Niet schurend en veilig voor elke lak

Poorboys World - EXP Pure Sealant

Poorboy’s EX-P is een pure sealant die met gemak het briljante en de helderheid van zowel nieuwe als goed onderhouden voertuigen naar boven brengt.

Lees meer: Poorboys World - EXP Pure Sealant