ThunderbirdLogoSite.gif

Volkswagen Tiguan 2005 178000 km Zwart

De eigenaar van deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI krijgt binnenkort een leaseauto en voorafgaand hieraan wilde hij graag een full detail laten uitvoeren om de Tiguan in een zo optimaal mogelijke conditie te kunnen verkopen. De auto stond inmiddels op de wintervelgen en banden. De zomerbanden werden ook meegeleverd om ook even weer fris gemaakt te worden. Deze Tiguan heeft als bouwjaar 2008 en een kilometerstand van ±178000km en is voorzien van een 150pk sterke 1.4 TSI motor.

Het exterieur van de Tiguan was redelijk verweerd en was ruim voorzien van swirls en had op diverse plaatsen wat RDS (Random Deep Scratches). Een uitgebreide detail was wel gewenst. Het interieur daarentegen was eigenlijk zeer netjes.

De volgende werkzaamheden zijn tijdens deze full detail uitgevoerd:

Lees meer: Volkswagen Tiguan 2005 178000 km Zwart

Nieuwe Seat Leon FR wit metallic MOHS keramische coating

In de periode van zondag 14 juni tot en met woensdag 17 juni is een Seat Leon FR voorzien van een ultieme beschermlaag in de vorm van een Gyeon MOHS keramische coating.

De Seat Leon had 1200 kilometer op de teller staan en was vier weken oud. De kleur is wit metallic. De eigenaar wilde de auto graag van een optimale bescherming voorzien die ook nog zorgt voor een uitstekende glans. Daarom is er voor de Gyeon MOHS keramische coating gekozen. 

Aangezien de auto net vier weken oud was, hoefde er aan het interieur weinig te worden gedaan. Het interieur is uitgebreid gestofzuigde en waar nodig zijn de kunststof delen gereinigd met schoon water en een microvezeldoek.

Op het exterieur zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Lees meer: Nieuwe Seat Leon FR wit metallic MOHS keramische coating

Skoda Citigo 1.0 2014 wit M&S-mode 50jr

Van 8 tot en met 10 juni een full detail uitgevoerd op een Skoda Citigo.

In 2014 was de hoofdprijs van een jubileum aktie van M&S mode het gebruik van een Skoda Citigo voor de duur van één jaar en maximaal 15000km. Het jaar was inmiddels weer voorbij en de Citgo mocht terug naar de lease maatschappij.

De kilometerstand was op een paar kilometer na 14000km. De lak had wat swirls en her en der wat lichte beschadigingen.

De volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:

Lees meer: Skoda Citigo 1.0 2014 wit M&S-mode 50jr

Jaguar XJ8 Sovereign 209000km zwart metallic

In de periode 25 mei tot en met 29 mei was dit juweeltje op bezoek voor een exterieur detail. Het betrof een Jaguar XJ8 Sovereign met een kilometerstand van 209000km.

De eigenaar had deze prachtige auto vorig jaar gekocht en zorgt er uitmuntend voor. Het interieur was blinkend schoon en zelfs onder de motorkap zag het er uit alsof deze auto gisteren van de band was gerold. De lak van deze auto werd door de eigenaar ook goed onderhouden, maar hij miste diepte en glans in de lak. Bij nadere inspectie bleek dit niet zo verwonderlijk te zijn omdat bij de afleverbeurt het poetsen door een incapabele poetser was uitgevoerd en de auto bij de vorige eigenaar regelmatig de wasstraat had gezien. De hele auto zat onder de hologrammen, veroorzaakt door de slechte poetsbeurt voor aflevering en had nog behoorlijk veel swirls als gevolg van de wasstraat. Verder was de lak eigenlijk in zeer goede staat. De auto staat normaliter eigenlijk altijd binnen en wordt (regelmatig) hobbymatig gebruikt. Het verzoek van de eigenaar was dan ook om zoveel mogelijk glans te creëren met zoveel mogelijk diepte in de kleur.

Aangezien aan het interieur en de motorruimte geen eer was te behalen omdat dat al in uitmuntende staat was alleen een exterieur detail uitgevoerd.

De uitgevoerde detail bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Lees meer: Jaguar XJ8 Sovereign 209000km zwart metallic